
Рагу по-ірландськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія соняшникова салатна 500мл
3 ст. л.
Цибуля ріпчаста молода
3 шт.
Розмарин 50г
1 гілочка
Баранина ребро
1,5 кг.
Часник
6 зубчиків
Морква
4 шт.
Петрушка 70г
4 гілочки
Картопля фасована
10 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Овочі помити, почистити і нарізати великими шматочками.
02
М'ясо нарізати великими кубиками. Посолити. Обсмажити в глибокій сковороді, на соняшниковій олії з кожного боку по 3 хвилини. Додати в сковороду до м'яса цибулю, моркву, розмарин, готувати 5 хвилин, помішуючи.
03
У сковороду додати 600 мл. окропу, перемішати, довести до кипіння, приправити за смаком. Зменшити вогонь, додати картоплю, готувати при закритій кришці 2 години. Після, додати 3-4 кубики льоду, зняти ложкою жир зверху, довести до кипіння, додати подрібнену зелень.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів













 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)