
Гарбузове суфле
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гарбуз Хоккайдо
120 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
3 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
15 г.
Сіль Єгипет
3 г.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Борошно 7 1кг
30 г.
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
5 г.
Молоко 2,5% 900г
120 мл.
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 200°С. Гарбуз почистити від зернят, порізати середніми шматочками, загорнути у фольгу та запікати до м'якості. Злегка охолодити та перетворити на пюре. Відокремити білки від жовтків.
02
Розтопити на сковороді вершкове масло, всипати просіяне борошно. Прогріти, помішуючи та зняти з вогню. Не припиняючи помішувати, влити тепле молоко. Додати жовтки, кожного разу помішуючи. Додати гарбузове пюре, злегка охолодити.
03
Збити білки у стійку піну, засипати цукор та крохмаль. Збивати, поки суміш не стане щільною та блискучою. Додати гарбузову суміш, перемішуючи легкими рухами знизу вгору, щоб білки не осіли. Розігріти духовку до 180°С. Форми для суфле змастити вершковим маслом та злегка присипати цукром. Викласти суфле, поставити в духовку та готувати 15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)