
Гарбузовий пиріг з тістом з печива
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
120 г
Печиво пісочне
200 г
Гарбуз Хоккайдо
500 г
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
400 мл
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г
Ванілін Pripravka 2г
10 г
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Етапи приготування
01
Масло розтопити на водяній бані. Подрібнити в блендері пісочне печиво, змішати з розтопленим маслом. Розігріти духовку до 160°C градусів.
02
Розподілити тісто по формі для випікання, товщиною шару близько 1-2 см. Покласти в розігріту духовку і випікати близько 40 хвилин. Гарбуз помити, видалити шкірку і насіння, порізати на кубики.
03
Викласти в каструлю гарбуз, додати цукор і молоко. Дати молоку закипіти. Після закипання зменшити вогонь і варити близько 20 хвилин на маленькому вогні під зсунутою кришкою. Коли гарбуз стане повністю м'яким, злити все молоко і дати охолонути.
04
Яйця збити міксером. Потім додати збиті яйця до гарбуза і подрібнити блендером до стану пюре.
05
Вилити масу на тісто і запікати в розігрітій духовці близько 40 хвилин. Начинка має затвердіти, але залишитися рідкуватою в центрі. Охолодити пиріг, за бажанням присипати цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)