
Гарбузові мафіни з фундуком
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
120 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
5 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
75 г.
Гарбуз Хоккайдо
100 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
30 мл.
Сметана ХМЗ 20%
30 г.
Фундук
30 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Етапи приготування
01
У мисці змішати сметану, рослинну олію і яйце. В окрему миску просіяти борошно з розпушувачем, додати цукор і перемішати. По трохи додати сметанним суміш в борошняну, відразу ж перемішуючи.
02
Гарбуз помити, очистити від шкірки, нарізати шматочками і натерти на тертці. Горіхи подрібнити в блендері (але не до стану борошна). Додати гарбуз і горіхи в тісто. Добре все перемішати.
03
Духовку розігріти до 180°C. Викласти тісто у формочки. Поставити деко з формочками в духовку і випікати близько 25-30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)