Гарбузовий Мартіні - Image

Гарбузовий Мартіні

Кількість порцій: 2Час приготування: 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря
Один із найбільш улюблених напоїв жінок можна зробити в домашніх умовах. Названий коктейль на честь свого творця - Мартіні де Анна де Тоггія. Класичний варіант коктейлю робиться із рівних частин вермуту (легкої горілки) та джину. Але останнім часом вермуту додають все менше. У нашому рецепті домашнього Мартіні дуже незвичайні складові. Для коктейлю слід змішати горілку із гарбузовим пюре. Хоча на перший погляд може здатися, що це не зовсім смачно. Все ж таки не поспішайте з висновками. Спробуйте поекспериментувати і подати такий коктейль на домашній вечірці. Ваші гості будуть приємно здивовані.

Продукти для рецепту

Цукор Ваш Цукор 10кг
319.00 349.60

Цукор Ваш Цукор 10кг

10 кг

Інгредієнти

Цукор Ваш Цукор 10кг

2 ст. л.

Кориця Еко мелена 20г

0,5 ч. л.

Горілка Хортиця Класична 40% 0,5л

6 ст. л.

Пюре Auchan Морквяно-гарбузове 800г

2 ст. л.

Мед Літній Мед 750г

2 ст. л.

Етапи приготування

01

Змішати цукор і корицю.

02

Опустити охолоджений келих краями вниз і добре прокрутити в суміші цукру і кориці - вийде смужка.

03

У шейкері з льодом струснути горілку, гарбузове пюре з медом і процідити в підготовлений келих для мартіні.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Останні додані рецепти