
Печиво з гарбуза
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Маргарин Olkom столовий 82,2%
50 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
150 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
80 г.
Гарбуз Хоккайдо
100 г.
Етапи приготування
01
Яйце розбити, додати цукор і розтерти. Маргарин розтопити. Борошно просіяти і додати до маргарину, відразу ж перемішуючи. Додати борошняну суміш до яєчної.
02
Духовку розігріти до 200°C. Гарбуз нарізати шматочками, викласти на деко і запікати 25 хвилин. Потім дістати, охолодити, подрібнити в блендері і додати в тісто. Духовку не охолоджувати.
03
Тісто замішати, розкатати в «ковбаску» і нарізати. Деко застелити пергаментним папером, викласти печиво, поставити в духовку і випікати близько 12-15 хвилин. Після охолодження можна присипати цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)