
Листкові палички з беконом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Віденські Булочки дріжджове листкове 1000г
250 г.
Орегано Auchan 20г
2 ч. л.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Бекон охолоджений
80 г.
Спеція Перець чорний мелений
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Готове дріжджове тісто розморозити і розкласти пластами. Бекон також розморозити і розкласти поверх тіста тонким шаром.
02
Зверху бекон посипати сухим орегано і чорним меленим перцем.
03
Тісто з беконом розрізати поперек на смужки шириною 1-1,5 см.
04
Кожну смужку скрутити в щільну спіраль і розкласти на деко, застелене папером для випічки.
05
Яйце розбити в невеликій мисці і збити виделкою. Перед випіканням кожну спіраль змастити збитим яйцем і поставити в попередньо розігріту до 180°C духовку. Випікати 20 хвилин до золотистого кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)