
Рисовий пудинг
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Рис пропарений
120 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
60 г
Родзинки
50 г
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
1 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
4 ст.
Масло вершкове домашнє
20 г
Ванілін Pripravka 2г
0,5 ч. л.
Етапи приготування
01
Змішати у великій каструлі з товстим дном рис, молоко, цукор і масло, перемішати. Поставити на вогонь і, часто помішуючи, довести до кипіння.
02
Додати родзинки (якщо використовуєте). Зменшити вогонь до повільного і варити, часто помішуючи, 20-30 хвилин, до готовності рису.
03
Зняти з вогню, додати ванілін і перемішати (також додати 1 яєчний жовток).
04
Подавати негайно або перекласти в миску, затягнути харчовою плівкою, щоб торкалась безпосередньо поверхні пудингу і повністю охолодити.
05
Для того щоб пудинг охолов швидше, можна викласти його на деко, затягнути плівкою і прибрати в холодильник.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)