
Пшеничні млинці з соусом із чорносливу, волоських горіхів і апельсинового соку
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
150 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
400 мл.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
4 ст. л.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Чорнослив Almond без кісточки 75г
100 г.
Волоський горіх
50 г.
Апельсини 1кг
4 шт.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
50 г.
Етапи приготування
01
Сіль, борошно, 2 ст. л. цукру, молоко і яйця змішати в мисці, ретельно перемішати всі інгредієнти до однорідної маси.
02
Сковороду поставити на вогонь, покласти невеликий шматочок вершкового масла, як тільки масло розтопиться, перелити в окрему ємність, остудити масло, після - додати в миску до борошняної суміші. Замісити тісто, поставити в холодильник на 1 годину.
03
Змішати в мисці чорнослив і горіхи, влити вичавлений апельсиновий сік, всипати 2 ст. л. цукру. Поставити суміш на вогонь, тушкувати протягом 1 години на невеликому вогні.
04
Витягнути з холодильника тісто, поставити на вогонь сковороду, розігріти олію, спекти млинці. Подавати млинці з соусом, поливши ним зверху млинці.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)