
Пшеничні млинці з фейхоа та м'ятою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
125 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
300 мл.
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Компот Yan з фейхоа 0,95л
400 г.
М'ята свіжа пучок 50г
20 г.
Лимон
1 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Етапи приготування
01
У мисці змішати борошно, сіль і яйця, влити молоко, перемішати до однорідного стану. Поставити в прохолодне місце на 20 хвилин.
02
Натерти лимонну цедру, фейхоа разом з цукром подрібнити в блендері, додати в чашу блендера лимонний сік, перемішати, додати також листя м'яти. Всі інгредієнти подрібнити.
03
Дістати підготовлене тісто з прохолодного місця, поставити на вогонь сковороду з рослинною олією, розігріти, зробити млинці.
04
Змастити млинці соусом із фейхоа, загорнути конвертиком. Зверху посипати лимонною цедрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)