
Картопляний салат із креветками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
60 г.
Огірки солоні
40 г.
Креветки 90/120
60 г.
Помідори рожеві фасовка
30 г.
Горошок зелений Верес 210г
30 г.
Салат Vita Verde Яскравий 120г
40 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
20 г.
Кетчуп Salvest 530г
10 г.
Зелень мікс 100г
30 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати кубиками або скибочками. Огірки нарізати кубиками.
02
Креветки відварити в підсоленій воді близько 3-4 хвилин. Помідори помити і нарізати кубиками. Листя салату помити, просушити і порвати руками.
03
З горошку злити рідину. Змішати всі інгредієнти, додати кетчуп, майонез, сіль, перець і обережно перемішати. Зелень помити, просушити і дрібно нарізати. Перед подачею салат трохи охолодити і прикрасити зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)