
Картопляний салат з лимоном
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
1 кг
Лимон
2 ст. л.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
80 г
Кмин Еко римський 15г
2 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Йогурт Фанні 2,2% 750г
120 г
Кріп 70г
50 г
Цедра лимону Kotanyi 14г
2 ч. л.
Етапи приготування
01
Покласти картоплю в каструлю, залити холодною водою, додати сіль і поставити на вогонь. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити, не накриваючи, поки не розм'якшиться (15-20 хвилин).
02
Злити воду і залишити картоплю в друшляку, щоб трохи охолола.
03
Розрізати картоплю на 4 частини, покласти у велику миску, посипати сіллю і полити лимонним соком, перемішати.
04
Змішати в іншій мисці йогурт з майонезом, кропом, кмином і цедрою, ретельно перемішати. Додати трохи солі, перемішати.
05
Полити картоплю соусом і перемішати.
06
Можна подавати салат теплим або охолодженим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)