
Картопляний салат із зеленню та вершковим соусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
500 г.
Зелень мікс 100г
100 г.
Цибуля
50 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
20 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
30 мл.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
10 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити, відварити в підсоленій воді і трохи охолодити. Потім очистити і нарізати кубиками або скибочками. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями.
02
Зелень помити, просушити і дрібно нарізати. Яйця зварити в підсоленій воді, очистити від шкаралупи і нарізати скибочками. Вершки змішати з гірчицею, оливковою олією, бальзамічним оцтом. Змішати всі інгредієнти, додати заправку, за смаком сіль і перець, обережно перемішати і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)