
Картопляні пиріжки з грибами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
1 кг.
Гриби Гливи
100 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
120 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Сухарі панірувальні
50 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
30 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити, відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити і очистити картоплю. Розім'яти картоплю в пюре. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.
02
Гриби помити і нарізати кубиками. Розігріти невелику кількість олії у сковороді і обсмажити гриби. Додати до грибів цибулю і обсмажити до золотистого кольору. Яйце збити з сіллю.
03
Взяти трохи пюре, зробити з нього корж, покласти в центр начику і краї зліпити. Зробити так з усім тістом. Змастити пиріжки яйцем, обваляти в сухарях. Обсмажити пиріжки на сковороді.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)