
Свинина в апельсиновій глазурі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Свинина котлетна натуральна
1 кг.
Апельсини 1кг
1 шт.
Шампунь твердий Cosmia Bio з екстрактами лаванди та імбиру 85г
1 ст. л.
Соус соєвий Chong 1л
2 ст. л.
Мед Літній Мед 750г
2 ст. л.
Етапи приготування
01
М'ясо вимити, обсушити, натерти сіллю і перцем, і обмастити з усіх боків рослинною олією. Покласти м'ясо на змащене олією деко.
02
Запікати в духовці при температурі 180°С 70 хвилин.
03
Приготувати апельсиновий сироп. Для цього апельсин вимити й обсушити. За допомогою дрібної терки з половини або з третьої частини апельсина зняти цедру. Потім розрізати апельсин навпіл, і з обох половинок вичавити сік.
04
Очистити корінь імбиру і натерти його на дрібній тертці. У мисці з'єднати апельсиновий сік, цедру, імбир, соєвий соус і мед. Все добре перемішати і поставити на сильний вогонь. Варити сироп до загусання.
05
Вийняти м'ясо з духовки, обмазати його сиропом і запікати ще 10 хвилин. За цей час м'ясо можна ще 2 рази змастити сиропом. Готову свинину викласти на листя салату і прикрасити кружальцями апельсинів.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)