
Свинина з виноградом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вирізка Димні Традиції свиняча сиров'ялена 120г
150-200 г.
Виноград
300 г.
Вино Chateau Perthus червоне сухе 13% 0,75л
150 мл.
Крохмаль Dr.Oetker кукурудзяний 200г
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
0.5 ч.л.
Масло вершкове домашнє
1 ст.л.
Тунець Diamir в рослинній олії 80г
1 ст.л.
Сіль Єгипет
За смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
За смаком
Етапи приготування
01
Виноград помити, розрізати навпіл і вийняти кісточки.
02
Свинину злегка відбити, присолити і обсмажити на сильному вогні на рослинному маслі по 2-3 хвилини з кожного боку. У сковорідку з м'ясом додати виноград.
03
Потім влити вино і протушити все 20-25 хв.
04
М'ясо і виноград викласти на блюдо. Розвести крохмаль холодною кип'яченою водою і тонкою струєю, постійно помішуючи ввести у винний соус. Додати вершкове масло, гірчицю, сіль, перець. Все добре перемішати. У соус повернути виноград та м'ясо і прогріти.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)