
Свинячі реберця у соєвому соусі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Реберця свинячі Алабама охолоджені
2 кг.
Соус соєвий Chong 1л
200 мл.
Часник
4 зубчика
Бад’ян Еко 6г
2 шт.
Оцет Develey винний білий 6% 250г
2 ст. л.
Зелень мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Свинячі реберця розрізати на частини і укласти в каструлю. Залити соєвим соусом і додати 2 ст. л. винного оцету.
02
Додати в каструлю часник, який пропустити через прес, імбир, нарізаний на шматочки і зірочки бадьяна.
03
У каструлю додати холодної води так, щоб реберця були повністю покриті.
04
Вміст каструлі довести до кипіння на сильному вогні, потім зменшити вогонь до мінімуму і варити реберця до готовності.
05
Потім зняти каструлю з вогню і вийняти звідти реберця. Потім їх обсушити і швидко обсмажити на грилі.
06
Подавати готові реберця варто гарячими і з зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)