
Пончики з повидлом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
3 ст.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
1 ст.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Дріжджі Львівські Дріжджі пресовані 42г
50 г.
Сіль Єгипет
1/2 ч. л.
Повидло Aro абрикосове 1350г
1/2 ст.
Цукрова пудра Aro 250г
2 ст. л.
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
100 - 150 мл.
Етапи приготування
01
Дріжджі розвести в теплому молоці. Додати цукор, розтоплене, але не гаряче вершкове масло. Вбити яйце, висипати борошно і сіль. Замісити м'яке, еластичне тісто.
02
Тісто для пончиків розкачати в пласт, товщиною не більше 1 см. Склянкою видавити кружечки. На один кружечок викласти варення або повидло, накрити другим кружечком. Краї ретельно защипнути.
03
Пончики накрити рушником і дати підійти протягом 30 хвилин.
04
Смажити пончики на розігрітій рослинній олії до золотистого кольору з двох сторін.
05
Пончики трохи остудити, посипати цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)