
Корисний морквяний пиріг з бананами і спеціями
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно вівсяне Сто Пудів 500г
2 ст.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Банан
2 шт.
Чипси Frutex Аначипси 20г
0,5 ст.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
4 ст.л.
Розпушувач тіста Добрик 15г
2 ч.л.
Спеція Кориця мелена
за смаком
Горіх мускатний Auchan мелений 55г
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
3 ст.л.
Імбир Еко мелений 20г
за смаком
Морква
2 шт.
Сир кисломолочний Домашній
4 ст.л.
Волоський горіх
для прикраси
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 180°С.
02
У блендер покласти банани, вбити яйця і влити масло, перемішати.
03
Натерти на дрібній тертці моркву, додати в загальну суміш яєчно-бананову, перемішати.
04
Змішати борошно, розпушувач, сухофрукти, корицю, мускатний горіх і імбир. Додати суміш із сухих інгредієнтів у загальну суміш. Перемішати.
05
Змастити форму для випікання маслом, викласти в неї тісто. Випікати 40 хвилин.
06
Збити йогурт із сиром. Змастити готовий пиріг кремом, прикрасити подрібненими волоськими горіхами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)