
Сливовий пиріг з безе
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
400 г
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
20 г
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г
Сіль Єгипет
за смаком
Масло вершкове домашнє
80 г
Яйце куряче С0 1шт
5 шт.
Слива темна
1,5 кг
Імбир Еко мелений 20г
2 г
Етапи приготування
01
Дріжджі розмішати в молоці, додати столову ложку цукру і борошна. Добре перемішати і дати постояти 10 хвилин. Просіяти борошно, зробити в ній невелике поглиблення і влити дріжджі, добре перемішуючи. Залишити на 15 хв.
02
Потім додати 80 грам цукру, сіль, яйця і розм'якшене масло. Все перемішати до однорідної консистенції, замісити тісто, накрити його харчовою плівкою і залишити на 1 годину. Розігріти духовку до 200 градусів.
03
Сливи помити, розрізати на половинки і видалити кісточки. Деко змастити маслом. Тісто розкачати в тонкий пласт, укласти на деко і посипати 40 грамами цукру і зверху викласти сливи. Пиріг поставити на 20 хвилин у духовку.
04
Яйця розбити і відокремити білки від жовтків. Збити білки з цукром, що залишився і імбиром. Покласти масу в кондитерський мішок. Дістати пиріг з духовки, видавити на нього безе і поставити ще на 10-15 хвилин у духовку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)