
Пишний омлет з вершковим маслом на водяній бані
Омлет з яєць і молока - одне з найбільш простих страв у приготуванні. Це може бути згорнутий омлет, пишний омлет або приготований в духовці. Можна приготувати омлет в пароварці. У омлет додають і інші продукти - ковбасу, шинку, морепродукти, сири, овочі. Часто готують омлет з начинкою: її викладають на одну половинку омлету і накривають іншою - виходить пиріжок. Іноді вводять добавки в саму омлетную масу перед тим, як виливати її на сковороду. Для омлету зовсім не обов'язково змішувати яйця з молоком. Замість молока ще використовують воду, кефір, кисле молоко, сметану, вершки або бульйони. Іноді в омлет додають борошно, і тоді він виходить більш пишним.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйце куряче С0 1шт
5 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
200 мл.
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 200°С. Яйця вбити в миску, перемішати, при цьому не потрібно збивати, додати до них молоко і сіль.
02
Скляну форму для випікання змастити вершковим маслом, вилити в неї молочну суміш.
03
Скляну форму поставити в металеве деко із бортиками, налити в нього воду, рівень води має бути на половину скляної форми.
04
Поставити в духовку на 30 хвилин. Викласти зверху на омлет шматочки вершкового масла, поставити в духовку ще на 5 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)