
Пампушки з яйцем
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Рудь листкове 1000г
200 г.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Морква
2 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Очистити моркву, натерти. Розігріти сковороду з рослинною олією, обсмажити моркву. Цибулю подрібнити, обсмажити в олії на окремій сковороді. Додати цибулю до моркви, посолити і поперчити за смаком.
02
Розкачати тісто, вирізати 8 кіл. На половину кружечків викласти цибульно-морквяну суміш зі сковороди, зверху по одному звареному яйцю на кожне коло, зверху накрити другою половиною кружечків, змастити збитим яйцем краї, защипнути.
03
Випікати 20-25 хвилин у попередньо розігрітій духовці до температури 180°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)