
Пиріг з маком і сметанно-ванільним кремом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сметана ХМЗ 20%
500 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
300 г.
Мак харчовий
200 г.
Борошно 7 1кг
180 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Масло вершкове домашнє
150 г.
Желатин Добрик 15г
10 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
2 ч. л.
Розпушувач тіста Добрик 15г
2 ч. л.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Етапи приготування
01
Вершкове масло в мисці розтерти з половиною цукру. Далі додати 3 яйця і добре перемішати.
02
Слідом у миску додати мак і знову перемішати. Потім всипати борошно і розпушувач і замісити тісто.
03
Форму для випікання трохи змастити олією і викласти в неї тісто.
04
У духовку, розігріту до 180°С поставити форму і випікати корж близько 25-30 хвилин.
05
Тим часом приготувати крем: замочити желатин в 100 мл води і залишити на час, вказаний на упаковці.
06
Цукор, що залишився, змішати зі сметаною, туди ж додати ванільний цукор. Гарненько перемішати.
07
Желатин нагріти до кипіння, але не кип'ятити і відразу влити його до цукрово-сметанної суміші. Знову добре перемішати.
08
Коли корж буде готовий, остудити його. А потім залити його отриманим кремом. Далі слід прибрати пиріг в холодильник на 5-6 годин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)