
Пиріг «Курник»
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
6 ст.
Масло вершкове домашнє
300 г.
Сметана ХМЗ 20%
500 г.
Яйце куряче С0 1шт
9 шт.
Гриби білі свіжеморожені
300 г.
Гомілка Курка По-Домашньому куряча
1 шт.
Рис пропарений
1 ст.
Петрушка 70г
1 ст. л.
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Для приготування тіста, на дошку просіяти через сито борошно, зробити ямку в центрі, викласти 250 г. сметани, 50 г. вершкового масла, сіль і цукор. Додати 2 яйця, замісити тісто. Скачати в кулю, викласти в миску, накрити рушником, поставити в холодне місце на 30-40 хвилин.
02
Для приготування соусу підсмажити 1 ст. л. борошна з 1 ст. л. вершкового масла, додати 250 г. сметани, готувати 5-10 хвилин. Посолити.
03
Відварити курку до повної готовності, зняти м'ясо з кісток, нарізати дрібними шматочками. Заправити половиною соусу.
04
Відварити рис, заправити 250 г. вершкового масла. Відварити 7 яєць, нарізати, змішати яйця з нарізаною петрушкою. Додати в рис яєчну суміш з петрушкою.
05
Гриби обсмажити в олії на сковороді. Заправити соусом.
06
Відокремити четверту частину від тіста для верху пирога, решту розкачати в коло. Змастити форму для випікання маслом, викласти коло тіста, зробивши бортики з тіста. Викласти начинку шарами - рис, курку, гриби. Зверху накрити шаром тіста, зробивши при цьому в центрі пирога отвір для виходу пари. Випікати до готовності при температурі духовки 220°С.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)