
Пиріг з куркою і грибами в горщиках
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Геркулес листкове дріжджове заморожене 1кг
250 г
Масло вершкове домашнє
25 г
Куряче філе Алан варено-копчене
250 г
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г
Гриби Гливи
200 г
Борошно пшеничне вищий гатунок
30 г
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
15 мл
Кмин Еко римський 15г
10 г
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
1 шт.
Пюре Milupa Зелений горошок 125г
30 г
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Гриби помити і нарізати кубиками. Тісто повністю розморозити. Розкачати тісто і вирізати з нього 4 кола, трохи більші, ніж горщики для запікання.
02
Куряче філе нарізати кубиками або скибочками. У сковороді розтопити масло і обсмажити курку до готовності. Перекласти курку на тарілку.
03
Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. На сковороду викласти цибулю і смажити близько 5 хвилин. Додати гриби і зелений горошок. Тушкувати близько 10 хвилин. Додати до овочів борошно, перемішати, потім додати молоко. Додати спеції, довести до кипіння і тушкувати близько 5 хвилин.
04
Курку перекласти до грибів разом з кмином, тушкувати 2 хвилини. Розігріти духовку до 220 градусів. Відокремити жовток від білка і трохи збити жовток виделкою. Перекласти начинку в 2 горщика і зверху накрити 2 кружальцями тіста кожен. Щільно заліпити краї і зверху змастити жовтком. Випікати 20-25 хвилин до золотистого кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)