
Перець, фарширований капустою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Перець солодкий Palermo Tri-Color нарізаний пастеризований 500мл
10 шт.
Капуста
1 кг.
Фарш М'ясний Сомельє з кролика
700 г.
Цибуля
1 шт.
Морква
2 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Томатна паста Marinado 25% 460мл
за смаком
Етапи приготування
01
Моркву натерти, цибулю нарізати невеликими шматочками. Тушкувати в сковороді до м'якості. Додати фарш, посолити і поперчити.
02
Капусту нашаткувати тонкою соломкою, покласти в глибоку сковороду, посолити, додати томатну пасту, тушкувати до м'якості.
03
Змішати капусту з фаршем, морквою і цибулею. Перець помити, видалити плодоніжки і насіння, помістити в окріп для бланшування. Після окропу обдати холодною водою.
04
Нафарширувати перці капустяною сумішшю. Томатну пасту розвести водою, додати сіль, цукор і залити перці. Тушкувати 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)