
Перець, фарширований бринзою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Перець Болгарський
800 г.
Бринза Кілія Балканська 45%
200 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
100 г.
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Етапи приготування
01
Перець помити і викласти на деко.
02
Деко поставити в розігріту до 220°C духовку і випікати не більше 15 хвилин інакше перець може підгоріти і потім буде розпадатися.
03
Гарячі перці зняти з деко і покласти в пакет, який потім зав'язати.
04
Бринзу викласти в миску і гарненько розім'яти ложкою. Додати туди 1 яйце і добре перемішати.
05
Коли перці охолонуть, вийняти їх з пакета й акуратно зняти з них шкірку. Деяку частину шкірки можна залишити, якщо погано зчищається.
06
Відрізати верхівку перцю і вичистити все насіння.
07
Потім нафарширувати перці бринзою, але небагато і не щільно. Перці злегка приплюснути.
08
Решту яєць розбити в миску і збити виделкою до однорідної маси.
09
Фаршировані перці обваляти в яєчній масі і в панірувальних сухарях.
10
На сковороді розігріти олію, покласти туди перці і обсмажити з обох боків до золотистого кольору. Подавати страву краще теплою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)