
Печиво "Серпантин"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
2 ч. л.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Борошно 7 1кг
450 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
4 ст. л.
Етапи приготування
01
Розтерти масло з цукром і ванільним цукром.
02
Додати яйця і ретельно перемішати.
03
Додати розпушувач і борошно, замісити тісто.
04
Тісто розділити на 2 частини. В одну додати какао. Перемішати.
05
Світле тісто розкачати в квадрат.
06
Темне тісто необхідно розкатати в точно такий же за розміром квадрат. Для цього можна вирізати квадрат із фольги (за розміром світлого), і розкачати на фользі темне тісто.
07
Перекласти темне тісто на світле (фольгою вгору).
08
Фольгу прибрати.
09
Згорнути тісто в рулет і покласти його в морозилку на 10-15 хвилин.
10
Рулет розрізати на шматочки (шириною близько 1 см). Деко застелити папером для випічки. Викласти печиво. Запікати 20 хвилин при температурі 180°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)