
Печиво з мигдалем, корицею та імбиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
150 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
2 ч. л.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Мигдаль
100 г.
Спеція Імбир мелений
1 ч. л.
Кориця Еко мелена 20г
1 ч. л.
Розпушувач тіста Добрик 15г
2 ч. л.
Борошно 7 1кг
400 г.
Етапи приготування
01
Близько 45 горіхів залити окропом. Залишити на 10 хвилин.
02
Далі мигдаль очистити від шкірки.
03
Решту мигдаля подрібнити в блендері.
04
Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
05
У масу додати яйця і перемішати. Потім додати корицю, імбир, подрібнені горіхи і перемішати.
06
Додати розпушувач і борошно, замісити не сильно круте тісто.
07
На деко, застелене папером для випічки, викласти сформовані з тіста коржі.
08
У кожен коржик втиснути горішок.Поставити в розігріту до 150°C духовку і випікати 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)