
Печиво "Каштани"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
250 г.
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
6 шт.
Сметана ХМЗ 20%
3 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
250 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
2 ч. л.
Розпушувач тіста Добрик 15г
2 ч. л.
Борошно 7 1кг
250 г.
Фундук
150 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
5 ст. л.
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
3 ст. л.
Етапи приготування
01
Варені яєчні жовтки розтерти з маслом (200 г.).
02
Додати сметану і перемішати.
03
Додати цукор (50 г.) і ванільний цукор, перемішати.
04
Додати розпушувач і борошно, замісити тісто.
05
Сформувати з тіста невеликі коржики.
06
У центр кожного коржика покласти горіх.
07
Сформувати кульку, розміром з волоський горіх.
08
Деко застелити папером для випічки, викласти кульки, поставити в духовку. Випікати при температурі 180°C протягом 25 хвилин.
09
Для приготування глазурі масло (50 г.), цукор (200 г.), какао і молоко довести до кипіння і кип'ятити, поки цукор повністю не розчиниться.
10
Решту горіхів подрібнити.
11
Готове печиво вмочити в теплу глазур.
12
Потім обваляти в горіхах.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)