
Печиво "Жолуді"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
300 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Печиво Gandola з какао та шоколадною стружкою органічне 250г
2 ст.
Горіхи Мигдаль 150г
1 ст.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Вершкове масло і цукор збити у мисці. Сюди ж влити молоко і вбити яйце. Борошно просіяти і змішати з інгредієнтами. Додати сіль і розпушувач в суміш з олії - сформувати тісто для печива. Охолодити в холодильнику близько 3 годин.
02
Охолоджене тісто розділити на дві рівні частини. Посипати борошном поверхню і розкачати кожну частину тіста. Узяти спеціальну форму у вигляді жолудя і сформувати печиво.
03
Викласти на деко майбутнє печиво і випікати у духовці протягом 10 хвилин при температурі 200°C. Шоколад розтопити і перемішати. Змастити ним кожен жолудь і посипати зверху порубаними горіхами. Залишити, поки не застигне шоколад.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)