Суп з горошку з м’ятою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля
1 шт.
Лайм
1 шт.
М'ята 50г
50 г
Масло вершкове домашнє
25 г
Бульйон курячий Food Studio 500мл
300 мл
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю очистити, нарізати дуже дрібними кубиками.
02
Цедру і м'яту подрібнити.
03
Масло розтопити в каструлі з товстим дном, покласти цибулю. Обсмажувати її на середньому вогні при постійному помішуванні, не допускаючи зміни кольору, до м'якості, 3 хв.
04
Додати горошок і гарячий бульйон. Дати закипіти і готувати 3 хв.
05
Зняти з вогню, дати охолонути 5-6 хв., Перелити в блендер і подрібнити до стану пюре.
06
Перелити суп назад в каструлю, додати половину вершків, половину м'яти, сіль і подрібнену цедру лайма. Поставити на слабкий вогонь і, постійно розмішуючи, довести до кипіння; зняти з вогню. Дати настоятися під кришкою 10 хв.
07
Подати, додавши в кожну тарілку по ложці вершків і посипавши рештою м'яти. Цей суп можна подавати і холодним, і гарячим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)