
Макарони з гарбузом і філе індички
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе індички
500 г.
Гарбуз Хоккайдо
300 г.
Макарони Pantanella Filini 500г
150 г.
Цибуля порей
150 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
50 г.
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю-порей нарізати кільцями.
02
Потім нарізати невеликими шматочками філе.
03
Гарбуз очистити від шкірки і нарізати невеликими кубиками.
04
Сир натерти на дрібній терці.
05
Цибулю трохи обсмажити на олії. Додати філе і обсмажити хвилин 15. Потім в сковороду додати гарбуз, посолити і поперчити за смаком. Накрити кришкою і залишити смажити ще близько 15 хвилин.
06
Макарони відварити до готовності і висипати на друшляк, щоб вода стекла.
07
Смажене філе з гарбузом викласти в каструлю, додати до них готові макарони і все перемішати.
08
Подаючи страву, трохи посипати тертим сиром.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)