
Паста з часником і креветками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макарони Чумак Спагеті 400г
200 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
5 мл.
Часник
20 г.
Цедра лимона Auchan в баночці 45г
10 г.
Перець чилі червоний
10 г.
Креветки 90/120
300 г.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Відварити пасту в підсоленій воді близько 8-10 хвилин. Злити воду.
02
Поки паста готується, нагріти сковорідку на середньому вогні. Розтопити вершкове масло і оливкову олію.
03
Додати видавлений часник, пластівці чилі і цедру. Готувати ще 2 хвилини. Потім викласти в олію креветки і, помішуючи, готувати ще 7 хвилин до готовності креветок.
04
До приготовлених креветок викласти пасту, петрушку, видавити сік лимона. Посолити і поперчити. Перемішати і подавати. Додатково поперчити, посипати цедрою лимона і свіжою петрушкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)