
Паста "Аматрічіана"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макарони Чумак Спагеті 400г
400 г.
Грудинка копчена
300 г.
Помідори рожеві фасовка
1 кг.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Нарізати грудинку невеликими кубиками й обсмажити її на оливковій олії протягом 4 хвилин на середньому вогні.
02
Додати до грудинки дрібно нарізану цибулю і смажити ще 2 хвилини.
03
Відварити спагеті до напівготовності і відкинути на друшляк.
04
Зняти шкірку з помідорів, нарізати їх невеликими кубиками і додати в сковорідку до грудинки. Посолити, поперчити, тушкувати 5 хвилин.
05
Потім додати спагеті, перемішати, прогріти на невеликому вогні 2 хвилини. Подавати гарячим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)