
Паска з рікоти і маскарпоне з мигдалем
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир Sterilgarda Рікота 250г
5,5 ст. л.
Сир Mlekoma Маскарпоне 250г
4,5 ст. л.
Цукор тростинний Verival нерафінований 500г
2 ст. л.
Екстракт Carmencita ванільний 150мл
за смаком
Мигдаль смажений
за смаком
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
1 ст. л.
Шоколад темний Auchan 72% 100г
за смаком
Цукати асорті
5 ст. л.
Етапи приготування
01
Скласти марлю в кілька шарів, викласти її у форму для паски, при цьому залишити марлю із запасом.
02
У блендері змішати маскарпоне і рікоту, всипати цукор і ваніль. Збити до однорідності. Викласти суміш у миску.
03
Вершки збити, додати їх до суміші сирів в миску. Додати сюди ж подрібнені горіхи, цукати і подрібнений шоколад.
04
Викласти масу у форму, накрити зверху марлею, встановити зверху щось важке, поставити в холодильник на ніч.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)