
Пана-кота з горгонзолою
1
Пана-кота дивиться на вас, ви — на неї. Іскра, буря, бажання спробувати італійський десерт якнайшвидше.
Знайомо? Купуйте необхідні інгредієнти та зберігайте рецепт
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вершки Mlekovita ультрапастеризовані 30% 1000мл
200мл
Желатин Добрик 15г
7г
Мед Бартнік різнотрав'я з молочком матковим 250г
1ст.л.
Сир горгонзола солодка Igor Blu 48%
70г
Мигдаль Metro Chef нарізаний бланшований 500г
за смаком
М’ята Еко 6г
за смаком
Етапи приготування
01
Замочуємо желатин у воді.
02
У каструлі змішуємо молоко, вершки та мед. Доводимо до кипіння та варимо на повільному вогні 2-3 хвилини. Знімаємо з вогню та даємо трішки охолонути.
03
Сир нарізаємо дрібними шматочками та розтоплюємо в вершково-молочній суміші. Додаємо желатин. Перемішуємо до однорідної маси.
04
Заливаємо в керамічні формочки або склянки та залишаємо в холодильнику на ніч. Перед подачею прикрашаємо м’ятою та горіхами. Смачного!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)