
Пангасіус по-індійськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе пангасіуса свіжоморожене
500 г.
Персик Iberica половинками консервований 410г
3 шт.
Мед Літній Мед 750г
1 ст. л.
Цибуля
1 шт.
Імбир
2 см.
Борошно рисове Sacramento 900г
2 ст. л.
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
100 мл.
Олія соняшникова салатна 500мл
100 мл.
Етапи приготування
01
Філе риби нарізати скибочками. У миску всипати борошно і з'єднати з приправою для риби. Обваляти скибочки в отриманій суміші. Обсмажити на невеликій кількості олії з двох сторін до готовності.
02
Персики нарізати навхрест, залити окропом. Вийняти і сполоснути у холодній воді. Зняти шкірочку за допомогою ножа і нарізати часточками.
03
Нашатковану цибулю злегка обсмажити на олії, додати натертий на дрібній терці імбир, мед і вино. Готувати 10 хв. на середньому вогні.
04
Рибу викласти на тарілку і подавати з персиковим соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)