
Овочевий суп-смузі з бринзою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори рожеві фасовка
5 шт.
Авокадо 500г
1 шт.
Бринза Кілія Балканська 45%
100 г.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Огірки солені
5 шт.
Перець Каппа солодкий
1 шт.
Орегано Auchan 20г
1 ч. л.
Петрушка 70г
пучок
Сіль Єгипет
за смаком
Олія оливкова Oscar рафінована з додаванням оливкової олії 250мл
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Насамперед підготувати помідори. Їх слід очистити і розрізати навпіл.
02
Очистити зелені овочі: очистити авокадо і огірок від шкірки, у перці видалити серцевину з насінням. Нарізати невеликими шматочками.
03
У блендері подрібнити червоні овочі, тобто помідори. Посолити, поперчити і додати оливкову олію. Узяти ще одну посудину. У ній подрібнити в пюре зелені овочі. Додати нашатковану петрушку, сіль і 1 ст. л. олії.
04
Насипати в миску орегано. Обваляти в спеціях шматочки нарізаної бринзи.
05
Підготувати глибокі тарілки, розлити в них суп: спочатку червону суміш, потім зелену. Викласти шматочки бринзи. Готово!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)