
Овочеві кульки з сиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста Брокколі
600 г
Морква
1 шт.
Часник
1 зубчик
Сир чедер Ammerlander білий 50%
200 г
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
1 склянка
Приправа Еко Італійські трави 10г
1 ст.л.
Сіль Єгипет
за смаком
Чорний перець Каміс горошком млинок 42г
за смаком
Етапи приготування
01
Духовку нагрійте до 175°C.
02
Брокколі розділіть на суцвіття. Відваріть на пару кілька хвилин, до набуття яскраво-зеленого кольору. (Якщо у вас немає пароварки, можна відварити овочі, помістивши над каструлею з киплячою водою сито або марлю, так щоб вода не торкалася брокколі). Остудіть і дрібно наріжте.
03
Моркву натріть на дрібній терці.
04
Часник пропустіть через прес або дрібно наріжте.
05
Сир натріть на дрібній терці.
06
Яйця злегка збийте виделкою.
07
У великій мисці з'єднайте всі інгредієнти рецепту, добре перемішайте.
08
Противень застеліть пергаментним папером.
09
З овочевої маси сформуйте невеликі кульки і викладіть на противень.
10
Випікайте в розігрітій духовці приблизно 20 хвилин - до появи легкої скоринки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)