
Гострі креветки з імбиром і морквою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Базилік у горщику
1 стебло
Морква
0,5 шт.
Перець Чилі
1 шт.
Петрушка 70г
1 стебло
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
за смаком
Цукор Ваш Цукор 10кг
20 г.
Соус соєвий Chong 1л
50 г.
Часник
2 шт.
Кінза 70г
1 стебло
Лимон
0,5 шт.
Креветки 90/120
8 шт.
Етапи приготування
01
Моркву і імбир нарізати дрібною соломкою. Часник і перець чилі дрібно нарубати. Креветки очистити. Обірвати листя у кінзи, відрізати стебла петрушки, разом з листям базиліка посікти.
02
Вилити олію на сковороду, розігріти, висипати моркву й імбир, обсмажити на великому вогні. Після, додати чилі, часник і креветки. Перемішати кілька разів.
03
Висипати в сковороду зелень, влити соєвий соус, всипати цукор, вичавити лимонний сік, тушкувати 2 хвилини, поки рідина не випарується. При подачі посипати свіжою зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)