
Гостра закуска з червоної квасолі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Квасоля червона Верес 200г
1 склянка
Цибуля
1 шт.
Часник
2 зубчики
Кетчуп Salvest 530г
4 ст.л. (або більше)
Спеція Хмелі-сунелі
за смаком
Коріандр Еко мелений 20г
за смаком
Кінза 70г
за смаком
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
2 ст.л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
З вечора замочіть квасолю у холодній воді, вранці відваріть до готовності. Посоліть квасолю за смаком у самому кінці варки.
02
Воду, в якій варилася квасоля, збережіть, зливши до окремої каструльки.
03
Цибулю дрібно поріжте і підсмажте на рослинній олії до м'якості.
04
Часник дрібно поріжте.
05
Зелень порубіть.
06
Квасолю викладіть в салатник, додайте цибулю разом з олією, у якій вона смажилася, часник, кетчуп, зелень, хмелі-сунелі, коріандр, влийте оцет.
07
Все добре перемішайте і дайте настоятися мінімум дві години. Якщо заправка вийшла сухуватою, влийте трохи води, в якій варилася квасоля.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)