
Кільця з цибулі в спеціальному клярі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
150 г.
Сіль Єгипет
2 г.
Спеція Перець чорний мелений
3 г.
Перець червоний Мрія мелений 20г
1 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
2 шт.
Чіпси Wiejskie Ziemniaczki картопляні буженина з травами 130г
80 г.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
45 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
2 шт.
Кріп 70г
10 г.
Часник Iberica зубчики 100г
2 шт.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно нагріти духовку до 200°C. У великій мисці змішати борошно, сіль, перці. Потім змішати йогурт (250 г.), яйця та борошно, і вінчиком збити масу до однорідного тіста. Вийшла суміш для кляру. Чіпси подрібнити та помістити в окрему посудину. Цибулю нарізати на кільця, шириною 1 см.
02
Постелити пергамент на деко та змастити олією. Віправити в гарячу духовку на 8 хвилин - або поки олія не почне шипіти. А тим часом потрібно обваляти кільця з цибулі у борошняній суміші з великої миски. Опустити кожне кільце у кляр та дати зайвому стекти. Потім обваляти кільця у подрібнених чіпсах.
03
Готові кільця викласти на деко та випікати кожну сторону до золотистої шкірочки по 8 хвилин в середньому. Чіпси краще брати зі смаком бекона або курки. Замість чіпсів підійдуть паніровочні сухарі або волоські горіхи - для гурманів. Соус для кілець приготувати з такого ж йогурту (200 г.), додавши до нього подрібнений часник та зелень кропу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)