
Оладки з пшоняної каші
Оладки з пшоняної каші - це не тільки смачно, але й корисно. Пшоняна каша має дуже корисні властивості. Містить фтор, корисний для зубів; магній для нервової системи; мідь для еластичності тканин, кремній для кісток і знову ж таки зубів; калій, потрібний для серця. Універсальний варіант оладок можна готувати з пшоняної каші, що залишилася після обіду. Каша повинна бути більш крутою, ніж розвареною. Оладки виходять смачними, повітряними і незвичайними. Часу йде не дуже багато, але смачна новинка у вашому меню забезпечена. Їдять їх зі сметаною, варенням, медом, джемом, запиваючи молоком, компотом або киселем.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
200 мл.
Борошно пшеничне вищий гатунок
4 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
2 ст. л.
Розпушувач тіста Добрик 15г
0,3 ч. л.
Пшоно
200 г.
Етапи приготування
01
Відварити пшоно. Додати в кашу яйце, влити молоко, додати борошно, розпушувач, цукор і сіль. Перемішати.
02
Розігріти сковороду, налити рослинну олію, викласти партію оладок, накрити кришкою сковороду, смажити 2 хвилини, перевернути на іншу сторону, смажити ще 2 хвилини при закритій кришці.
03
Подавати оладки зі сметаною, джемом або медом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)