
Горіховий торт зі згущеним молоком
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
300 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
300 г.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Сметана ХМЗ 20%
300 г.
Масло вершкове домашнє
200 г.
Молоко згущене варене
200 г.
Мак харчовий
20 г.
Вафлі Бісквіт-Шоколад Шоколад-трюфель 50г
50 г.
Горіхи Мигдаль 150г
70 г.
Етапи приготування
01
Змішати просіяне борошно з цукром. Додати соду, яйця, сметану і довести тісто до однорідної консистенції. Духовку розігріти до 180°C. Вилити тісто у форму і випікати близько 30 хвилин.
02
Готовий пиріг розрізати на 3 коржі. Розм'якшене вершкове масло збити зі згущеним молоком. Третину крему відкласти. Мак залити окропом на 5 хвилин, а потім додати в 2/3 крему.
03
Кожен корж змастити кремом з маком, а верхній - кремом без маку. Прикрасити торт тертим шоколадом і горіхами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)