
Нормандський хліб
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
400 мл.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
4 шт.
Масло вершкове домашнє
170 г.
Спеція Перець чорний мелений
1/8 ч. л.
Борошно 7 1кг
300 г.
Сіль Єгипет
щіпка
Етапи приготування
01
Борошно просіяти разом з розпушувачем тіста.
02
Сир нарізати кубиками розміром 1 см.
03
Вершкове масло (160 г.) розтопити (не доводячи до кипіння).
04
Збити міксером яйця з сіллю і перцем. Додати розтоплене масло і молоко. Всипати просіяне борошно і добре перемішати до повної однорідності. Додати нарізаний сир і ще раз швидко перемішати.
05
Форму (бажано прямокутну) змастити вершковим маслом і викласти в неї тісто, лопаткою розрівняти поверхню.
06
Поставити в розігріту до 180°С духовку на 50 хв. Вийняти з духовки, накрити сухим рушником і дати постояти 5 хв. Потім вийняти з форми. Подавати теплим або повністю остиглим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)