
Новорічне печиво на ялинку
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
50 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Мед Літній Мед 750г
2 ст. л.
Сметана ХМЗ 20%
30 г.
Спеція Імбир мелений
за смаком
Спеція Кориця мелена
за смаком
Борошно 7 1кг
600 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Цукрова пудра Aro 250г
100 г.
Барвник харчовий Criamo персидський синій 25г
3 пачки
Етапи приготування
01
Розтерти масло з медом, додати цукор, сметану і яйця, перемішати.
02
Додати в масу спеції. Борошно змішати з розпушувачем тіста і додати також в масу.
03
Замісити тісто і залишити його в холодильнику на 40 хвилин.
04
Тісто розкачати в пласт товщиною близько 3 міліметрів, за допомогою формочок вирізати фігурки, зробити зверху отвір для стрічки.
05
Отримані фігури викласти на деко, викладене папером для випічки і запікати 10 хвилин при температурі 180°C.
06
Перемішати цукрову пудру з 3 ст. л. звичайної кип'яченої води. Повинна вийти не густа, але, в той же час, і не рідка маса. Потім розділити її на частини, залежно від того, скільки різних кольорів харчових барвників. У кожну частину додати по одному кольору харчового барвника і ретельно перемішати.
07
Печиво розмалювати зверху отриманою глазур'ю.
08
Дати печиву підсохнути і повісити на ялинку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)