
Неаполітанський десерт
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир Mlekoma Маскарпоне 250г
250 г.
Сир кисломолочний 9%
100 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
1 г.
Печиво Мигдальне
200 г.
Цукрова пудра Aro 250г
150 г.
Сумка пляжна фрукти 500*380мм
200 г.
Етапи приготування
01
Сир (маскарпоне) розім'яти. Змішати з сиром. Посипати цукровою пудрою. Збити. Розділити масу на дві частини. У першу додати ванільний цукор. Перемішати.
02
Печиво роздавити в крихту. Висипати в миску.
03
Полуницю (100 г.) і смородину (100 г.) помити і обсушити. Фрукти додати в першу частину сирної маси (без ванільного цукру) і перемішати.
04
У скляний посуд (креманку) викласти по 2 ст. л. кожної маси. Покласти в холодильник на 30 хвилин. Потім, охолоджену масу посипати крихтою печива. Прикрасити ягодами. Десерт готовий!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)