Насипний яблучний пиріг
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
5 шт.
Масло вершкове домашнє
150 г
Борошно 7 1кг
1 склянка
Крупа манна фасована
1 склянка
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 склянка
Розпушувач тіста Добрик 15г
1,5 ч.л
Цукор ванільний Auchan 8г
1 ч.л
Етапи приготування
01
Для приготування сухої суміші просіяти в миску борошно і з'єднайте з розпушувачем, манкою, цукром і ванільним цукром. Добре перемішати.
02
Яблука очистити від шкірки і натерти на середній терці.
03
Духовку розігріти до 180°С.
04
У форму насипати шар сухої суміші (третину від загальної маси), зверху викласти шар яблук (половину від загальної маси).
05
Потім з половини сухої маси, що залишилася, зробити ще один шар, зверху викласти шар з решти яблук і засипати залишками сухої маси. Розрівняти.
06
Вершкове масло сильно охолодити, після чого швидко натерти на крупній терці і викласти рівним шаром на пиріг, рівномірно закривши шар сухої суміші.
07
Випікати пиріг у розігрітій духовці 40-45 хвилин. Дати готовому пирогу охолонути і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)