Насипний яблучний пиріг
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
5 шт.
Масло вершкове домашнє
150 г
Борошно 7 1кг
1 склянка
Крупа манна фасована
1 склянка
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 склянка
Розпушувач тіста Добрик 15г
1,5 ч.л
Цукор ванільний Auchan 8г
1 ч.л
Етапи приготування
01
Для приготування сухої суміші просіяти в миску борошно і з'єднайте з розпушувачем, манкою, цукром і ванільним цукром. Добре перемішати.
02
Яблука очистити від шкірки і натерти на середній терці.
03
Духовку розігріти до 180°С.
04
У форму насипати шар сухої суміші (третину від загальної маси), зверху викласти шар яблук (половину від загальної маси).
05
Потім з половини сухої маси, що залишилася, зробити ще один шар, зверху викласти шар з решти яблук і засипати залишками сухої маси. Розрівняти.
06
Вершкове масло сильно охолодити, після чого швидко натерти на крупній терці і викласти рівним шаром на пиріг, рівномірно закривши шар сухої суміші.
07
Випікати пиріг у розігрітій духовці 40-45 хвилин. Дати готовому пирогу охолонути і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)