
М'ясо з грибами в червоному вині
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Селера стебло
2 стебла
Цибуля
1 шт.
Вино Bastida Me Gusta червоне 0,75л
200 мл.
Курага Узбекська
100 г.
Лист лавровий
1 шт.
Орегано Auchan 20г
2 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Філе яловиче
1,5 кг.
Борошно 7 1кг
50 г.
Бульйон яловичий Food Studio 500мл
400 мл.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
10 шт.
Етапи приготування
01
Селеру, курагу, цибулю дрібно нарізати. М'ясо і гриби нарізати середніми шматочками.
02
У великій мисці змішати селеру, цибулю, вино, курагу, орегано і лавровий лист. Залишити маринуватися на 30 хвилин.
03
Розігріти духовку до 160°С. Розігріти олію на сильному вогні. Обваляти м'ясо в борошні і обсмажити до злегка коричневого кольору.
04
Додати суміш з вином, влити бульйон і готувати, помішуючи, 1,5 години. Додати гриби і тушкувати ще 20 хвилин, до м'якості.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)